Articles @ demeesterzoeterwoude.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

Kraamfeest

Een kraamfeest is een kinderfeest bij uitstek. Ook daarbij zijn wij u graag van dienst. Terwijl de volwassenen genieten van een kopje koffie of een drankje, vermaken de kinderen zich in de speelhoek. Kleurplaten, leesboekjes, bouwstenen, spelletjes of een TV met DVD-speler..., wij zetten het graag voor u klaar om de kinderen, en daarmee ook de ouders, een gezellige middag te bezorgen.

De invuling van het kraamfeest kan geheel aan uw specifieke wensen worden aangepast:
Koffie, thee of een drankje, met de lekkernijen of hapjes van uw keuze. Beschuit met muisjes, taart in speciale uitvoeringen, geboortechocolaatjes en snoeperijtjes voor de kinderen. Alles wordt gepresenteerd als feestelijk buffet zodat kleine en grote gasten kunnen nemen waar ze zin in hebben. Of kiest u liever voor een hartig hapje en vindt u het prettiger als wij dat ronddelen aan uw gasten?

Van koffie en drankjes wordt het werkelijk verbruik in rekening gebracht, waarbij u kunt uitgaan van een gemiddelde consumptieprijs van € 2,50. Voor de hapjes gaan we uit van het vooraf opgegeven aantal personen.

Richtprijs voor een volledig verzorgde middag van 14.00 uur tot 17.00 uur is ongeveer € 17,50 per persoon.

U kunt bij ons altijd informeren naar een datum.Wij kunnen zaal of café, geheel vrijblijvend, voor u in optie reserveren. Dan bent u zeker van uw zaak.

Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.
 

    Zuidbuurtseweg 57 en 58, 2381AE Zoeterwoude. 071-5801537. info@demeesterzoeterwoude.nl

    info@demeesterzoeterwoude.nl 071-5801537